Stel je maakt graag foto’s en wil graag leren hoe je deze kunt bewerken. Door bewerkingen druk je echt je persoonlijke stempel op de foto. Uiteraard is het ook handig als je storende dingen weg  kunt halen op de foto, of de huid kan bewerken. Photoshop is daarin een heel handig instrument!

Photoshop is niet bedoeld om een foto beter te maken, de kwaliteit van het origineel moet natuurlijk goed zijn. Maar deze is vooral bedoelt in de fotografie om een creatieve draai te geven aan de foto’s die je hebt gemaakt. Wil jij ook leren hoe je photoshop kunt gebruiken voor het bewerken van jouw foto’s? Nu kun je je inschrijven voor de workshop photoshop!

 

Een interessante workshop waarbij je een kijkje krijgt in mijn keuken en waarmee je je straks elke keer kunt overtreffen met de mooiste foto’s.. Tijdens de workshop laat ik je zien hoe ik een foto van begin tot eind een bewerking geef waardoor de foto er professioneel uit gaan zien.

Uiteraard wordt jullie lunch en koffie/thee ook verzorgd :D

 

Wat heb je nodig voor de workshop?

Om te beginnen natuurlijk je enthousiasme! Daarnaast kun je ook je laptop meenemen zodat je tijdens de cursus al meteen mee kunt doen met bewerken. Photoshop op je computer hebben is natuurlijk wel heel handig :D..

 

Na de workshop?

Uiteraard mag je me altijd je bewerkte foto’s toesturen, eventueel ook als je opbouwende kritiek of advies wilt is dat geen probleem. Graag help ik je verder in de wereld van Photoshop!

 

Ben jij overtuigd en klaar voor de volgende stap? Is deze workshop precies wat jij zoekt en nodig hebt om jezelf naar een hoger niveau te tillen? Schrijf je dan in op het volgende formulier!