Wie ben ik?

Hallo!! Ik ben Linda Verstegen en heb 2 geweldig, lieve dochters van

9 en 7 jaar. Fijn dat je even een kijkje komt nemen op mijn website!

 

Ik ben in juli 2012 begonnen met deze fantastische hobby en heb ontdekt dat het helemaal mijn ding is! Ondertussen sta ik al sinds juli 2013 ingeschreven bij de KVK en is mijn hobby uitgegroeid tot een geweldig beroep! Intussen heb ik een prachtig kantoor en studio aan huis waar ik veel mensen kan ontvangen.

 

Het leuke van dit vak is dat je zoveel mensen leert kennen! Het allergaafst om te doen vind ik het werken met kinderen. Zij blijven mij verbazen en ze zijn zo lekker spontaan. Je moet er ook af en toe hard voor werken wil je die lachende gezichtjes voor de camera hebben, maar ik ben iemand met veel geduld en heb vaak snel een klik met de kinderen.

 

Mijn doel bij elke foto is om ervoor te zorgen dat het een foto wordt die puur is, krachtig en natuurlijk bijzonder.

Het belangrijkste van een goed portret vind ik de ware emotie en karakter van iemand vast kunnen leggen.

Uw kunt bij mij echt overal voor terecht, ik sta overal voor open.

Ik probeer ook altijd zo goed mogelijk met mensen mee te werken die al eigen ideeën hebben over een fotoshoot.

 

In de loop der jaren heb ik me gespecialiseerd op fine-art newbornfotografie. Newbornfotografie is dan ook echt een vak apart, waar je veel geduld en passie voor moet hebben. Ik vind het heerlijk om een newborn vast te leggen, deze tijd duurt maar zo kort en is zo speciaal.

 

Ook huwelijksreportages vind ik fantastisch om te doen. Ik heb hiervoor ook verschillende cursussen gevolgd om ervoor te zorgen dat ik de meest fantastische foto’s kan leveren van zo’n speciale dag. 

 

Veel liefs,

Linda Verstegen

 

 

E-mail: littlestarsfotografie@hotmail.com

 

 

Of neem contact op via het contactformulier.