Cursus Basisfotografie

*** VERNIEUWD! ***

Deze fotografie cursus is speciaal voor iedereen die zijn camera wilt leren gebruiken met prachtige foto's als resultaat. Foto’s maak je tijdens speciale momenten in je leven en je wilt niet dat deze mislukken! Met extra kennis over fotografie en je eigen camera, weet ik zeker dat jij jouw foto’s achteraf vol trots aan je vrienden kunt laten zien of kunt laten afdrukken om nog een hele tijd te bewonderen!

 

Ik wil jullie graag leren wat de belangrijkste functies van de camera zijn en hoe je het beste hiermee omgaat. Nu klinkt het misschien nog als hocus-pocus maar je leert van alles over onder andere de belichting, ISO waarde, sluitertijd, diafragma en witbalans. Natuurlijk ook een aantal trucjes om deze toe te passen! Ook gaan we leuke trucs doen om het geleerde in praktijk te brengen en kun je natuurlijk al je vragen stellen! En jaja ook huiswerk hoort erbij ;), maar niet teveel hoor!

 

Na de cursus wordt je toegevoegd aan de What'sApp groep van de cursisten van Little Stars Fotografie. Hier kun je naderhand nog je huiswerk delen, vragen stellen etc. Hier komen ook nog veel tips voorbij. 

 

Kosten: € 90,- p.p.

Schrijf je samen met een vriend(in) in dan ontvangt ieder €10 euro korting!

 

Hieronder staan de geplande workshops voor 2023, kies een datum en dan kun je je inschrijven voor de workshop. Ook als je vragen hebt kun je deze stellen.