Welkom » Gezin/Familie op locatie

Je gezin of familie is waarschijnlijk een van de belangrijkste onderdelen van je leven. Het is daarom fijn om je gezin mooi vastgelegd te hebben.

Ik fotografeer het meeste buiten op locatie of bij u thuis. Ik zie de kinderen het liefst in een omgeving waar zij zich prettig voelen en waar ze zichzelf kunnen zijn. Voor een mooi resultaat hoeft een kind niet altijd te glimlachen naar de camera. In een speelse en ongedwongen sfeer probeer ik mooie foto’s te maken. Je mag zelf een fotolocatie kiezen maar natuurlijk wil ik je ook helpen bij het zoeken naar een geschikte fotolocatie.

We spreken samen af bij de fotolocatie. Hier probeer ik jullie op een zo ontspannen mogelijke manier vast te leggen.

Natuurlijk maak ik tijdens de shoot ook  foto's van de kinderen alleen, de ouders alleen of welke andere wensen jullie ook hebben.

 

Wanneer een fotoshoot in op locatie?

Little Stars Fotografie raadt aan om naar buiten te gaan van april t/m eind oktober. Als het te koud wordt is het zeker voor kindjes niet fijn om een uur buiten te zijn. Omdat winterjassen meestal ook niet mooi zijn op de foto, hebben ze hier ook niks aan. Ga ook pas buiten shooten als uw jongste kind in ieder geval kan zitten. Dit is een stuk prettiger voor uw kleintje.

 

  • Een gezinshoot op locatie kost € 70,- (Weekendtoeslag € 10,-)
  • Een familieshoot op locatie kost € 70,- voor 6 personen (per extra persoon € 5,- (Weekendtoeslag € 15,-)
  • Reiskosten zijn inbegrepen t/m de eerste 15 km vanaf postcode 5754 HB, overige reiskosten per km. €0,45
  • Ongeveer 1 uur fotografie
  • 3 uur professionele nabewerking
  • Binnen 14 dagen ontvangen jullie een link voor jullie privé galerij met bestelmogelijkheden. Ook snelle service (4 dagen) mogelijk voor €15,-
  • Preview binnen 24 uur via jullie e-mail en eventueel de website van        Little Stars Fotografie
  • Excl. digitale foto's (Per digitale foto € 8,50) Deze ontvangt u in kleur en zwart/wit in hoge resolutie.
  • De sessie wordt bij reserveren vooraf betaald
  • Uw gekozen foto's verstuurd via wetransfer (ook mogelijk op cd of usb)

 

Prive Bestelsessie

Wilt u graag persoonlijk advies voor het uitzoeken van uw foto’s of voor het bestellen van mooie producten? Kies dan voor de optie BESTELSESSIE dan maken wij een afspraak zodat u naar mijn kantoor kunt komen voor een privé bestelsessie. Tijdens deze sessie wordt u eerst verwend met koffie, thee en een koekje. Daarna krijgt u alle bewerkte foto’s te zien die gemaakt zijn tijdens de fotoshoot. U kunt nu zelf de keuze maken welke foto’s u graag zou willen en of u misschien fotoproducten wilt bestellen.

Uiteraard kunt u ook om mijn advies vragen en de verschillende producten bekijken/voelen.

U kunt afdrukken bestellen en premium foto producten. Daarbij kun je denken aan een exclusief fotoalbum, fotoblokken en uw foto’s op een canvas.

Mochten we binnen een uur nog niet klaar zijn met bestellen of wilt u nabestellen dan is elke eerste donderdag van de maand van 20:00u tot 22:00u mijn kantoor geopend voor klanten om de producten te bekijken en advies te krijgen over wat te bestellen. U bent dan ook van harte welkom!