Dit was de zwangerschapsreportage van de papa en mama van Stijn! Natuurlijk mocht Stijn er ook bij aangezien hij grote broer wordt! Stijn was in het begin een beetje verlegen maar zo gauw zijn kleine auto mee mocht op de foto vond hij het allemaal prima! 

Zelf vind ik zwangere vrouwen het mooiste wat er is! Ik heb zelf geen geweldige zwangerschappen gehad maar het blijft toch zo'n wonder! En zo'n mooie bolle buik en de mooie glow van mama, ik vind het fantastisch om daar foto's van te mogen maken! 

Maar natuurlijk worden er tijdens de shoot ook foto's gemaakt van lieve Stijn en een stoere mannenfoto van papa en Stijn. Ik heb er expres voor gekozen om ze alleen in zwart/wit te plaatsen puur omdat ik jullie wil laten zien hoe gaaf dat kan zijn! Zo puur! Je let dan nog meer op de emoties op het beeld omdat je geen kleuren hebt die je beeld beïnvloeden. Uiteraard krijgen deze lieve klanten hun foto's in kleur en zwart/wit. Ik wens papa en mama heel veel succes met het uitzoeken van de foto's want er is veel keuze!!