Basic € 195,-

* Newborn tijd (tot max. 5 weken)

* +/- 3 minuten full HD video

* 2 opname uren

* Kleur of zwart/wit versie

 

 

 

Basic is het basispakket. Als de baby geboren is kom ik 2 uren op locatie om te filmen. Ik maak verschillende cinematic shots van bijv. de babykamer, het in bad doen, een flesje geven etc.

 Je krijgt als eindproduct een video die jullie  op USB-stick toegestuurd krijgen. Ook staat er een versie op die je digitaal kunt delen met je familie en vrienden.

 

 

 Deluxe € 265,-

* Einde zwangerschap 

* Newborn tijd (tot max. 5 weken)

* +/- 5 minuten full HD video

* 3 opname uren

* Kleur en zwart/wit versie

 

 

Deluxe is wat uitgebreider en verteld meer een verhaal. Er zijn twee verschillende opnamemomenten. Het eerste opnamemoment is redelijk aan het einde van de zwangerschap. Ik vraag de aanstaande papa en mama dan richting Deurne te komen om daar in de studio een aantal scenes op te nemen.

Ook schrijven jullie (van tevoren) een brief gericht aan jullie kindje en lezen die tijdens de opname voor. Het tweede moment is als de baby geboren is. Dit zal ongeveer hetzelfde zijn als de basic versie alleen iets uitgebreider. Je krijgt als eindproduct een video die jullie  op USB-stick toegestuurd krijgen. Ook staat er een versie op die je digitaal kunt delen met je familie en vrienden.